søndag 14. august 2011

Takk for laget!

Ja, det ble "siste reis" for de gamle fjellskoene mine i sommerferien, turen opp til Gammelveten ble for mye for dem stakkars!!


Men, de begynte å dra på åra, og har gjort sitt.
Nå er nye Crispi-sko innkjøpt, og etter to små turer i nærmiljøet kjennes de bra ut så langt.

Dette bildet må nok scrappes, noe å tenke på til Scrapperallyet kanskje..??..

Ha en flott søndagskveld og en finfin ny uke alle sammen!! :-)

5 kommentarer:

 1. Ja de har nok gjort sin gjerning i livet. Viktig med gode fjellsko som ikke er for tunge.Jeg kjøpte noen italienske sist og for en forskjell fra mine gamle tunge. Ble reine fjellgeita jeg.hi hi
  Klem

  SvarSlett
 2. Godt å se at noe blir brukt helt ut ;) Og scrappebilde er det så avgjort.

  Rydding av scrapperom står på ønskelista mi også. Og julekorta ser jeg langt etter... DIne er veldig koselige :)

  SvarSlett
 3. Heisann og takk for sist! Ser ut til at du har fortsatt dine gode intensjoner, og nye gode sko er kjekt å ha når man skal vandre avgårde ut i natten... eller var det dagen..? ;)
  Gummimerra og jeg er ikke helt venner ennå, formen er på bedringens vei og jeg håper ryggene blir bedre etterhvert. Noen steintrapp ble det ikke, gubben var allerede dårlig i ryggen da vi dro, så han snekret sammen et tretrinn,- ble for høyt for han å komme seg opp.. Godt han fikk føle det på kroppen selv til slutt, så ble det fart på demenstrinnet, hehe.
  Vi skal igang med ny runde på Dytt i høst, så nå må jeg trene meg opp igjen så kroppen kan tåle litt mer hardkjør *sukk* Neida, det blir så kjekt atte. Er allerede på sykkelen igjen, og de daglige turene med hunden er min jobb nå som kaosmannen ligger langflat ;)

  Ha en videre fortreffelig høst,- håper på bedre vær fremover bare......

  SvarSlett
 4. Hei igjen, og takk for sist :-)
  Måtte bare si, at jeg liker scrapperommet ditt akkurat som det er! En ekte kunstner må ha litt kreativ rot omkring seg, for å skape.... man kan jo ikke sitte og nippe fint, foran et strøkent bord... og så lage spennende ting! :-)
  Fortsett du bare, uten den hvite tornado :-)
  Klemmer

  SvarSlett
 5. A great picture and they would be so cute altered into a flower pot..and just as cute to scrap about :)

  SvarSlett