søndag 13. november 2011

Scrappe"nytt", utfordring fra scrappehuset og litt til...

Ja, jeg scrapper fremdeles, iallefall sånn innimellom... men når snuppene ikke vil at sidene skal legges ut på nettet, da blir det mindre å vise fram...

I slutten av august var jeg alene på biltur ei helg, opp til Trøndelag og ned igjen. Henta et gammelt skrivebord som min kjære morfar har laget en gang i tiden. Heime i Trøndelag sto det bare nedi i kjelleren, men nå har det kommet til heder og verdighet som pc-"pult" her! :-)
Riktignok ikke med optimale mål til denslags bruk, men det funker!!

Bilder av pulten får komme en annen gang, men på vei nedover igjen på denne "helgeturen" min reiste jeg med ferja over Trondheimsfjorden tidlig mandagsmorgen, og det var sååå nydelig lys!!! :-)
Men, med bare mobilkamera til rådighet og "innesperra" i bilen ,ble det et litt annerledes bilde av den fiine morgenstemningen... he-he!!

Scrappehuset har en utfordring, 'vi tar'n igjen', hvor vi skulle bli inspirert av en side, og jeg ble inspirert av oppsettet:


Idag er det jo farsdag, men her i huset blir det moderat feiring. Har kjøpt ei farsdagskake, og ungene har gaver, så nå blir det kaffe/te og kake.
Min kjære har kjøpt seg kaffemaskin for penger han fikk til bursdagen, så nå lager vi kopper  med te, kaffe, kakao og espresso "på  løpende bånd" her! ;-)

Ha en flott novembersøndag alle sammen, og tuusen takk for hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer til bildene mine fra løedamenes julemarked! (De har forresten åpent noen timer idag også! ;-))

15 kommentarer:

 1. Hei på deg;)

  har full forståelse for barn som ikke vil at foreldrene legger alt ut på nettet. Men det blir jo kjedelig når du er fornøyd med noe du har laget. Slik har jeg det også. Før jeg legger noe ut, må det godkjennes av min datter. Men det er viktig å respektere barna. Så det hensynet kommer først...

  Blir spennende å se skrivebordet din morfar har laget. Håper du legger ut et bildet. jeg elsker ting av gamlere dato.

  Høres ut som dre koser dere idag;)

  Så var det LO`en din: Den digger jeg. Fargene, bakgrunnsarket, bildet slik det ser ut innifra bilen, pynten... ja, alt faktisk.

  Ønsker deg og sine en fortsatt fin søndag:)

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Så flott LO! Kjenner godt til det der å se DEN flotte himmelen, eller utsikten, eller no', og bare ha med mobilen, og/eller ikke ha mulighet til å stoppe bilen og gå ut for å ta bilder. :)

  SvarSlett
 3. Herlig stemning over denne! Ser ut som om det var en vakker himmel denne tidlige morgenen, ja.
  Har tittet innom tidligere innlegg her, også, og må si det så skikkelig koselig ut på julemarkedet :)

  SvarSlett
 4. Så flott bilde!!
  det kom jo så godt fram på LOen!
  Likte den veldig godt!!
  Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår!!

  SvarSlett
 5. Dejligt morgen-billede og et skønt layout du fik lavet :))
  Lækkert med alle de forskellige drikke...sådan en skøn maskine har vi også :)

  SvarSlett
 6. Nydelig bilde og side!
  Ha en fin kveld med nylaget kaffe!

  SvarSlett
 7. Nydelig LO - og noe totalt anderledes fra deg. Kjekt å se at du mestrer alle stilarter!

  SvarSlett
 8. Herlig LO Pauline, du er rå på scrappinga og

  Gleder meg til å treffe deg på kreativt treff snart

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Lekker LO du har lag. Kjempefint bilde du har brukt synes jeg :)

  Så heldig du er som har en mann som kan spille julemusikk for deg, hihi... her må jeg nok sette på en cd om jeg skal ha noe musikk :)

  Klem :)

  SvarSlett
 10. Så fin denne var. Ser tydelig at du har blitt inspirert:):) Herlig:)

  SvarSlett
 11. Nydelig å kul lo , takk for at du tok`n

  SvarSlett
 12. Ser man det ja, bilder fra kjente trakter. :D Hvor er du opprinnelig fra? Stilig bilde du har scrappet og veldig kul pyntet. :D Hilsen nord-trønder ;)

  SvarSlett
 13. Husker du holdt på med den LOen på sætra, den ble bare knallflott. Digger bilden og bildet synes jeg er veldig schtiiilig faktisk;) Synes det er kult med bakgrunnsarket som er fylt med palmer, tenker du så mangen av disse på turen din thi hi, liker "kontrasten":)
  Du får begynne å scrappe deg og din kjæra da når tuttene ikke vil. Men si nå til dem at vi veldig gjerne vil se LOer/bilder av dem;)
  Det markedet skulle jeg har likt å være på....men men for sent:(
  Ha en fortsatt fin uke min kjære;) Klem:)))

  SvarSlett
 14. Elsket oppsettet og arket! Bildet kom så utrolig godt frem!

  SvarSlett