torsdag 4. oktober 2012

Til seters for å scrappe

Ja, for snart to uker siden var det klart for høstens store scrappehelg for mitt vedkommende, ei hel helg sammen med 19 andre (scrappe)gale damer!! O lykke! :-D

Noen lager lite, noen lager mye..
Noen scrapper LO-er, noen lager kort..

Jeg fikk laget hele 8 LO-er, bra til meg å være! ;-)
Her kommer noen av dem:


 
 
Jeg og pc-en samarbeider ikke helt idag, skal se om jeg ikke får lagt ut flere etter hvert...
 
I mellomtiden skal jeg produsere litt til årets førjulshappening her på Ålgård, løedamenes julemarked i Westernbyen!
 

Og, bor du i rimelig nærhet og har anledning er det bare å krysse av datoen i kalenderen! :-)

Ha en finfin oktoberkveld alle sammen!
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig selskap på en fantastisk kreativ og hyggelig helg. Håper å få tatt turen innom på julemessen. Ønske deg ei fine helg.!

  SvarSlett
 2. Så mange lekre LO'er! Du har virkelig vært produktiv :-)

  SvarSlett
 3. tusen takk for ei hyggelig og kreativ helg på sætra :) dette er som du sier høstens høydepunkt :) mange flotte LOèr du fikk laget :)

  SvarSlett
 4. Ja du hadde en flott produksjon på setra, det må være den gode lufta som gjorde det hi hi. Flotte og kreative resultater som jeg er så heldig å få sett IRL :) Liker så godt bildet på "en sen....) herlig stemningsfullt:) ha en fin fin helg Inger Pauline. Klem;)

  SvarSlett
 5. Koselig å scrappe! Gjorde det en kort periode, men jeg var så treg og brukte altfor lang tid...så det ble lagt på hylla igjen. Men jeg er veldig glad for det ene albumet jeg fikk laget ferdig =) God helg og takk for titten, det var fine sider du hadde laget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, og så kjekt med et (for meg) nytt bekjentskap i bloggeverdenen!! Måtte jo innom og se i din blogg også, tror ikke jeg trenger å kjøpe gavepapir til jul! ;-)

   Slett