fredag 23. august 2013

Jeg undres...

Sommerferien er slutt for iår, og den første uka med jobb og skole er over. Nå er det fredagskveld, og det er deilig! :-)

Vi har hatt en fin sommer, både før vi reiste på ferie, og når vi var på ferie, både heime i Trivelige Trøndelag og på "perleøya" (les: Senja).

Men, jeg har ikke "dokumentert  hver eneste bevegelse" via Instagram, Facebook eller blogg... ;-)
Ikke noe vondt ment til de som gjør det!!
Jeg føler bare ikke for å vise fram hvor jeg er, hvem jeg er sammen med, og ikke minst hvor flott vær det er... :-D
(Og hvorfor er det nesten ingen InstaWeather- bilder fra når det har regnet og blåst og vært under 15 varmegrader... :-D :-D )

Og da undres jeg litt: "Må" man vise fram alt og til enhver tid for at alle andre skal se hvor fint vi har det, eller er det bare en annen måte å dokumentere dagene for seg selv??

Nåja, bare en liten strøtanke på en fredagskveld..
Nå skal jeg legge dette ut i bloggen min, legge en link til innlegget i Facebook-profilen min, og så skal jeg konsentrere meg om rødvinsglasset resten av kvelden! :-)

Håper dere får en fortreffelig aften og ei kjempefin helg alle sammen!! ♥


Og dette bildet er utsikten fra kjøkkenvinduet i huset vårt på Senja! :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg undres også over alle aktiviteter som må publiseres. Av og til er til og med middagen vår på instagram og gud-vet-hvor... Ungene er helt skullete med det der. Men jammen er det nok av voksne også som er avhengige av å være på nett.
  Det er en rar verden vi lever i.
  Som du, konsentrerer også jeg meg om rødvinen ikveld. -Og strikketøyet (-og pakking til teltur, middag til ungene, salg på skulehuset osv. husmorstuff...)
  I morra skal husbonden, bikkja og jeg på kanotur! Ikke dekning, ikke nett. Men det skal nok gå helt fint. Jeg har pakket kaffikjelen, fyrstikker og spikkekniv. Slenger en gammel stilongs i sekken, om kvelden blir kald. Det tror jeg blir en flott tur! -Så får jeg ser om det blir tatt noen bilder, og om noen havner på nett....he,he.
  Ha ei flott og solrik helg!
  Og takk for laget i Krambuå!
  Klem Marit

  SvarSlett
 2. Ja du sier noe der, Pauline :) Har også slått meg noen ganger, alt hva folk skriver/legger ut. Har selv lagt ut noen bilder på FB og Instagram, mest for moro skyld :) Det blir nok flere med været når gradene nærmer seg -40 til vinteren også, hihi.... behovet, nei det ser ikke jeg heller, bare litt tidtrøyte av og til :) Men jaggu er det mye man ser/leser rundtom som er helt unødvendig.
  Nå er det helg og jeg har sittet og scrappet, surfet på nett men nå er det nattinatt :)
  god helg, klem :)

  SvarSlett
 3. Så fint innlegg Inger <3
  Jeg er som deg, ingenting privat på facen, bortsett fra sykdommen da, men det er politikk ;) bloggen er min og der skriver jeg hva jeg vil og kommer det besøk så får de lese hvis de gidder! Instaweather? hvem bryr seg om at det er femten grader her i mørke fjorden? Ikke jeg engang ;) Har ikke iphone heller, forresten ;)) kos deg i rødvinsglasset! Jeg suser rundt i det hvite.. Goo helg

  SvarSlett
 4. Flott utsikt, forresten, klemklem, hils mannen og de søte "små"

  Vi sees snart

  SvarSlett