søndag 27. oktober 2013

Noen "få" bilder..

Siden forrige blogginnlegg har jeg jammen vært både her og der.. :-)

Helga på scrappetreff i Øygarden var helt toppers!! Treffe gamle kjente og hilse på noen nye scrappere, scravle og scrappe litt, og ikke minst gå på kurs! :-)

Først var jeg på kurs med Hilde , kort i shabby chic stil, kjempekjekt!! Her var det ikke snakk om å pynte bare framsida eller til nøds to sider av kortet... nei, her var det ikke mindre enn seks sider å pynte! Kjempekjekt kurs, har mye å lære her.
Sånn ble mitt kort:

Forsiden først.. ;-)

Så en innside:


Så tre sider til:


Og til slutt baksiden:På søndagen var det kurs med Lene , og her ble det virkelig "klæsj og klin"!

Det var også et kjempekjekt kurs!! Bare å beklage at jeg ikke har fått somla meg til å lime noen tittel på denne LO-en enda... men, bildet er fra da jeg sto på kaien i Vanvikan og venta på hurtigbåten og Jim i sommer! ♥ Det regnet og var grått og trist, men jeg gledet meg til å se igjen "gubben min" etter noen dager fra hverandre, og (nesten) hele ferien lå foran oss! :-D

I tillegg var det utfordringer og konkurranser under treffet, her er et-par av tingene jeg laget:

En utfordring var å lage noe m temaet høst:


En anne var å lage noe m eller om "far", siden det ikke er såå lenge til farsdag. Jeg hadde ingen bilder av min pappa , men hva gjør vel det når jeg hadde dette fiine bildet av Trygve! ♥Forrige helg dro flinke og kreative damer igang CASAkos inne på forumet til CASA kreativ , og jeg klarte å levere på ganske mange oppgaver i løpet av helga, stookoste meg på hobbyrommet! ♥

Igår var det hobby bruktmarked i Sandnes, flinke Linda dro igang iår også. Jeg fikk ryddet litt i noe av scrappesakene, og jammen fikk jeg solgt litt også! :-)
Kom heim igjen m mindre enn da jeg dro, men klarte ikke å holde meg helt.. Det ble med to gamle blader fulle av inspirasjon og en mixed media-pakke fra Oxana  hjem igjen.

Om en uke er vi i full gang med årets julemarked i Westernbyen her på Ålgård, og produksjonen går for fullt i mangt ett hobbyrom nå om dagen...Jeg begynner å få litt på lager, og igår kveld fikk jeg festet de siste trådene i disse pulsvantene, som også bli å finne i salgshylla neste søndag:
Og forresten... kortet jeg viste i forrige innlegg, ble 'topp 4' inne hos Vintage utfordring, jippi!!! :-D

Nå skal jeg tusle meg tilbake på hobbyrommet, rekker sikkert å lage noe mer før julemarkedet!! ;-)

Ha en riktig finfin søndag alle sammen!! ♥

5 kommentarer:

 1. Wow, imponert her jeg sitter! Så masse flott du har laget! :D
  Gleder meg til å få scrapperommet mitt i orden igjen, nå kløøøøøør det i fingrene..... :)

  SvarSlett
 2. Så produktiv du har vært! Her var det mye lekkert til inspirasjon.

  SvarSlett
 3. Så utrolig masse flott du har laget, koselig oppdatering på bloggen din, kjekt å treffe deg i går kjære du! Likte veldig godt dusken din ;)

  God søndag og stor klem fra meg

  SvarSlett
 4. Guri så produktiv du har vært, og laget masse fint :) Håper bare ikke du har brukt opp all kreativiteten før Sætra treffet ;)

  SvarSlett
 5. ojojoj....så mye fint du har lagd ♥♥♥ kortet øverst var rålekkert ♥♥♥
  klem :)

  SvarSlett